Laden Evenementen

september 2020

Start Yoga-lessen

1 september van 09:00 tot 19 december van 09:00

Vanaf dinsdag 1 september hervatten we de yoga-lessen. Door de corona-maatregelen vallen een aantal lessen weg, zijn sommige lesuren wat aangepast en zijn de groepen kleiner (vooral in Genk en Lanaken). Vooraf aanmelden is nu nodig om te kunnen deelnemen. Graag beantwoorden uw vragen hierover.

Meer info

december 2020

Meditatie-avond

2 december van 20:00 tot 21:30
Yoga Centrum Genk
Hospitaalstraat 9 bus 2
Genk, 3600

In ieder leeft een verlangen naar echt thuiskomen. Dit gevoel van verbondenheid te zijn met je wezen, versterken we door te mediteren. Deze meditatie-avond kijken we terug op wat het bijzondere jaar 2020 ons bracht om deze ervaringen vredevol achter ons te laten. Iedereen, met of zonder ervaring met mediteren, is welkom. Het is fijn als je vooraf laat weten dat je wil deelnemen maar je kan ook nog last minute beslissen om mee te komen mediteren.

€12
Meer info

Workshop Opstellingen

16 december van 19:00 tot 22:00
Yoga Centrum Genk
Hospitaalstraat 9 bus 2
Genk, 3600

Deze avond leer je op een nieuwe manier kijken naar situaties en innerlijke ervaringen. Hierdoor kan je het verleden laten rusten en je voluit richten op je huidige leven en je toekomst. Ook al heb je geen ‘probleem’ , toch kan het bijwonen van opstellingen vanuit herkenning je kijk op het leven verruimen. Je krijgt de kans om  belastende ervaringen los te laten. Als je deelneemt zonder eigen opstelling is de deelname 10 euro. Graag vooraf aanmelden.

€50
Meer info
+ Exporteer Evenementen