Vanuit onze jarenlange ervaring stemmen we de lessen steeds af op de deelnemers, zodat iedereen makkelijk de lessen kan volgen.

Eenvoudige oefeningen maken  het lichaam soepel en geven ons ook de mogelijkheid om  spanningen los te laten.

Ademtechnieken willen de ademhaling in haar natuurlijk ritme en diepte herstellen. Tevens is werken met de ademhaling een uitstekend middel om de concentratie te verhogen.

Ontspanningstechnieken helpen bij het loslaten van stress zowel op lichamelijk als op innerlijk vlak.

Onze manier van lesgeven maakt het mogelijk dat beginners snel vertrouwd worden met de oefeningen.

We gebruiken vooral  rustige, zachte oefeningen die we met aandacht uitvoeren. Hierdoor ontdekken we de mogelijkheden van het lichaam en krijgen we een meer doorleefd contact met onszelf.

Deze werkwijze brengt  op korte termijn ontspanning en innerlijke rust..

Wie langere tijd yoga beoefent, krijgt een soepeler lichaam en leert om gemakkelijker met  het leven om te gaan zoals het zich aandient.

De lessen verhogen onze vitaliteit omdat door het afbouwen van spanningen en blokkades onze levensenergie opnieuw sterker gaat stromen. Dit geeft zowel lichamelijk als innerlijk een goed gevoel.

 

Wekelijkse Yoga-lessen

Geen les op

Enkel in Genk zijn er gedurende juli en augustus yoga-lessen vanaf dinsdag 2 juli 2024 tot zaterdag 31 augustus 2024 en dit iedere dinsdag om 10u en iedere zaterdag om 10u.

De lessen buiten Genk hervatten we vanaf maandag 2 september 2024.

Info en aanmelden

De yoga-lessen in Oudsbergen gaan door in Turnzaal Basisschool Floor en Tijn in Nieuwe Kempen, Floxstraat , Oudsbergen. Er zijn twee lessen op dinsdag om 19u en om 20.15 u vanaf dinsdag 3 september 2024.

In Genk starten de nieuwe lessenreeksen yoga vanaf dinsdag 3 september 2024.

In Maaseik starten de lessen in het najaar op woensdag 4 september om 9u en om 10u20 en eindigen op 18 december 2024 in lokaal van het vernieuwde Cultuurcentrum Achterolmen Van Eycklaan 72, Maaseik. Geen les op woensdag 30 oktober.

In Lanaken starten nieuwe lessenreeksen begin september, aansluiten is nog mogelijk.

In Diepenbeek zijn er yogalessen op donderdagvoormiddag om 10u vanaf 6 september 2024in Gemeenschapscentrum de Plak , Servaasplein 14

Individuele yoga-lessen zijn mogelijk in Genk op afspraak.

Bij de meeste wekelijkse groepen kan je aansluiten. Informeer wel vooraf even voor de juiste data en inschrijvingsvoorwaarden.

Wie  wil deelnemen , kan zich vooraf aanmelden via  e-mail etienne.moors@yogacentrumgenk.be of telefoon 089 363 962. 

Later aansluiten kan indien er nog plaats is. Een proefles is mogelijk.

Je kan in Genk steeds een kennismakingsles volgen voor 10 euro.