Vanuit onze jarenlange ervaring stemmen we de lessen steeds af op de deelnemers, zodat iedereen makkelijk de lessen kan volgen.

Eenvoudige oefeningen maken  het lichaam soepel en geven ons ook de mogelijkheid om  spanningen los te laten.

Ademtechnieken willen de ademhaling in haar natuurlijk ritme en diepte herstellen. Tevens is werken met de ademhaling een uitstekend middel om de concentratie te verhogen.

Ontspanningstechnieken helpen bij het loslaten van stress zowel op lichamelijk als op innerlijk vlak.

Onze manier van lesgeven maakt het mogelijk dat beginners snel vertrouwd worden met de oefeningen.

We gebruiken vooral  rustige, zachte oefeningen die we met aandacht uitvoeren. Hierdoor ontdekken we de mogelijkheden van het lichaam en krijgen we een meer doorleefd contact met onszelf.

Deze werkwijze brengt  op korte termijn ontspanning en innerlijke rust..

Wie langere tijd yoga beoefent, krijgt een soepeler lichaam en leert om gemakkelijker met  het leven om te gaan zoals het zich aandient.

De lessen verhogen onze vitaliteit omdat door het afbouwen van spanningen en blokkades onze levensenergie opnieuw sterker gaat stromen. Dit geeft zowel lichamelijk als innerlijk een goed gevoel.

 

Wekelijkse Yoga-lessen

Geen les op

In Genk zijn er geen yoga-lessen op dinsdag 4 april, donderdag 6 april,zaterdag 8 april , dinsdag 11 april en donderdag 13 april en donderdag 18 mei 2023.

Info en aanmelden

  • De yoga-lessen in Oudsbergen gaan door in Turnzaal Basisschool Floor en Tijn in Nieuwe Kempen, Floxstraat , Oudsbergen. Er zijn voortaan twee lessen op dinsdag om 19u en om 20.15 u.
  • In Genk starten de nieuwe lessenreeksen yoga vanaf zaterdag 15 april 2023.
  • In Maaseik starten de lessen voorjaar 2023 op woensdag 11 januari 2023 om 9u en om 10u20 op nieuwe locatie: Agora in Steengoed Arena, Sportlaan 10, Maaseik.
  • Er zijn geen lessen in Maaseik op woendagen 5 en 12 april 2013.
  • In Lanaken zijn er geen lessen op maandag 3 en 10 april en 1 mei en 29 mei en op vrijdag 7 en 14 april en 19 mei 2023
  • In Diepenbeek start de nieuwe lessenreeks op donderdag 12 januari 2023 om 10u in Gemeenschapscentrum de Plak, Servaasplein 14. Er is geen les op donderdag 6 en 13 april en 18 mei 2023.
  • Individuele yoga-lessen zijn mogelijk in Genk op afspraak.

Bij de meeste wekelijkse groepen kan je aansluiten. Informeer wel vooraf even voor de juiste data en inschrijvingsvoorwaarden.

Wie  wil deelnemen , kan zich vooraf aanmelden via  e-mail etienne.moors@yogacentrumgenk.be of telefoon 089 363 962. 

Later aansluiten kan indien er nog plaats is. Een proefles is mogelijk.

Je kan in Genk steeds een kennismakingsles volgen voor 10 euro.