Vanuit onze jarenlange ervaring stemmen we de lessen steeds af op de deelnemers, zodat iedereen makkelijk de lessen kan volgen.

Eenvoudige oefeningen maken  het lichaam soepel en geven ons ook de mogelijkheid om  spanningen los te laten.

Ademtechnieken willen de ademhaling in haar natuurlijk ritme en diepte herstellen. Tevens is werken met de ademhaling een uitstekend middel om de concentratie te verhogen.

Ontspanningstechnieken helpen bij het loslaten van stress zowel op lichamelijk als op innerlijk vlak.

Onze manier van lesgeven maakt het mogelijk dat beginners snel vertrouwd worden met de oefeningen.

We gebruiken vooral  rustige, zachte oefeningen die we met aandacht uitvoeren. Hierdoor ontdekken we de mogelijkheden van het lichaam en krijgen we een meer doorleefd contact met onszelf.

Deze werkwijze brengt  op korte termijn ontspanning en innerlijke rust..

Wie langere tijd yoga beoefent, krijgt een soepeler lichaam en leert om gemakkelijker met  het leven om te gaan zoals het zich aandient.

De lessen verhogen onze vitaliteit omdat door het afbouwen van spanningen en blokkades onze levensenergie opnieuw sterker gaat stromen. Dit geeft zowel lichamelijk als innerlijk een goed gevoel.

 

Wekelijkse Yoga-lessen

Geen les op

Er is geen les in Genk op dinsdag 1 november 2002 en donderdag 3 november 2022.

Info en aanmelden

  • De yoga-lessen in Oudsbergen starten vanaf 6 september 2022 in Turnzaal Basisschool Floor en Tijn in Nieuwe Kempen, Floxstraat , Oudsbergen. Er zijn voortaan twee lessen op dinsdag om 19u en om 20.15 u.
  • In Genk starten dit najaar de lessen yoga vanaf donderdag 1 september 2022.
  • In Maaseik starten de lessen dit najaar op woensdag 7 september 2022 om 9u en om 10u20. Er zijn geen lessen op woensdag 2 november.
  • In Lanaken hervatten de lessen op vrijdag 2 september 2022 en op maandag 5 september. Geen les op vrijdag 4 november 2022 en vrijdag 11 november 2022 en op maandag 31 oktober 2022.
  • In Diepenbeek start de nieuwe lessenreeks op donderdag 8 september 2022 om 10u in Gemeenschapscentrum de Plak, Servaasplein 14. Er is geen les op donderdag 3 november 2022.
  • Individuele yoga-lessen zijn mogelijk in Genk op afspraak.

Bij de meeste wekelijkse groepen kan je aansluiten. Informeer wel vooraf even voor de juiste data en inschrijvingsvoorwaarden.

Wie  wil deelnemen , kan zich vooraf aanmelden via  e-mail etienne.moors@yogacentrumgenk.be of telefoon 089 363 962. 

Later aansluiten kan indien er nog plaats is. Een proefles is mogelijk.

Je kan in Genk steeds een kennismakingsles volgen voor 10 euro.