Vanuit onze jarenlange ervaring stemmen we de lessen steeds af op de deelnemers, zodat iedereen makkelijk de lessen kan volgen.

Eenvoudige oefeningen maken  het lichaam soepel en geven ons ook de mogelijkheid om  spanningen los te laten.

Ademtechnieken willen de ademhaling in haar natuurlijk ritme en diepte herstellen. Tevens is werken met de ademhaling een uitstekend middel om de concentratie te verhogen.

Ontspanningstechnieken helpen bij het loslaten van stress zowel op lichamelijk als op innerlijk vlak.

Onze manier van lesgeven maakt het mogelijk dat beginners snel vertrouwd worden met de oefeningen.

We gebruiken vooral  rustige, zachte oefeningen die we met aandacht uitvoeren. Hierdoor ontdekken we de mogelijkheden van het lichaam en krijgen we een meer doorleefd contact met onszelf.

Deze werkwijze brengt  op korte termijn ontspanning en innerlijke rust..

Wie langere tijd yoga beoefent, krijgt een soepeler lichaam en leert om gemakkelijker met  het leven om te gaan zoals het zich aandient.

De lessen verhogen onze vitaliteit omdat door het afbouwen van spanningen en blokkades onze levensenergie opnieuw sterker gaat stromen. Dit geeft zowel lichamelijk als innerlijk een goed gevoel.

 

Wekelijkse Yoga-lessen

Geen les op

  • Door de maatregelen om de Corona-besmetting te beperken zijn openbare gebouwen gesloten vanaf vrijdag 13 maart tot juli 2020.
  • Door deze sluiting kunnen de lessen in Diepenbeek, Dilsen, Lanaken, Maaseik en Oudsbergen NIET doorgaan tot begin september 2020.
  • Vanaf begin juli 2020 is er een beperkt zomerprogramma in Genk op dinsdagen om 10u, op donderdag om 18u30 en om 20u en op zaterdag om 9u15 en om 10u30
  • Er is geen les op dinsdag 21 juli, dinsdag 4 augustus en zaterdag 15 augustus
  • Wie aan het zomerprogramma wil deelnemen, kan best vooraf even telefonisch contact opnemen omwille van het beperkt toegelaten aantal deelnemers.

Info en aanmelden

Bij de meeste wekelijkse groepen kan je steeds aansluiten. Informeer wel vooraf even voor de juiste data en inschrijvingsvoorwaarden.

Wie  wil deelnemen , kan zich vooraf aanmelden via  e-mail etienne.moors@yogacentrumgenk.be of telefoon 089 363 962. 

Later aansluiten kan indien er nog plaats is. Een proefles is mogelijk.

Je kan steeds een kennismakingsles volgen voor 5 euro.